Skylt Lak: Matte lak en een onbehandelde look

Een houten vloer renovatie in uw woning kan op veel verschillende manieren worden uitgevoerd. Veel mensen kiezen voor parket schuren en een behandeling met een traditionele vloerlak of het toepassen van een beschermend middel als hardwax of olie. Bij ons kunt u daarnaast ook kiezen voor houten vloer schuren en Skylt lak toepassen. Deze zeer speciale laksoort geeft een unieke uitstraling aan uw parket, alsof het onbehandeld is. Met Skylt ontstaat er een zeer rustiek effect, terwijl uw vloer op een krachtige manier beschermd is tegen vervuiling, beschadiging en verkleuringen.

Rigostep Skylt: Hoogwaardige Ultra matte PU Lak

Skylt lak is een innovatieve laksoort uit de collectie van Rigostep. Hiermee staat het garant voor een ongekend lang houdend effect en een ultra matte finish. Het product is verkrijgbaar in twee varianten: Original en Titanium. Uiteraard helpen we u graag bij het vinden van de juiste keuze voor uw vloer. Met Skylt blijft de prachtige natuurlijke uitstraling van uw houten vloer uitstekend behouden en wordt zijn kwaliteit nog beter gewaarborgd. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij een parket renovatie waar gebruikt word gemaakt van Skylt? Contacteer ons dan direct of vraag een offerte voor het parket herstel aan via onze website.

Een vakkundige parket renovatie met Skylt lak

De mannen van Z.P. Vloeren hebben veel ervaring met houten vloer renovaties met Skylt lak en zijn dus de uitgelezen experts voor het herstellen en opwaarderen van uw parketvloer. Allereerst gaan we van start met het parket schuren. Dit doen we in drie fases waarna uw vloer word gepolijst, zodat de laklaag straks goed kan hechten. Nadat de Skylt is aangebracht, heeft het middel wel wat tijd nodig om te drogen, net iets minder dan een dag. Hierna moet u nog twee weken wachten voordat u de vloer eventueel met water kunt reinigen. Om de Skylt beschermlaag intact te houden, is het belangrijk dat u zich aan deze instructies houdt.

Z

eRVAREN Parketteurs

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 20 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en houten vloeren

Z

SPECIALIST IN PARKET RENOVATIE

Wij zijn gespecialiseerd in vakkundige parket renovatie van A tot Z en adviseren u graag uitgebreid over de mogelijkheden

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Skylt Conditioner – Voor periodiek onderhoud van uw vloer

Voor het behoud van uw met Skylt behandelde vloer is het verstandig om de onderhouds- en reinigingsproducten van Rigostep te gebruiken. Op deze manier wordt de beschermende laag Skylt lak niet aangetast, maar juist verstevigd. Met de speciale Skylt Conditioner wordt uw vloer weer heerlijk fris. Dit middel is verkrijgbaar in zowel de reguliere flacon als sprayvorm. Voor een nog mooier resultaat kunt u tevens de speciale Polymeer Floor Polish van Rigostep gebruiken. Dit is een voedend verzorgingsmiddel voor uw houten vloer met Skylt lak.

Advies omtrent Skylt lak voor uw vloer? Wij adviseren u graag!

Heeft u behoefte aan een goed advies op maat voordat we aan de slag gaan met het aanbrengen van Skylt lak op uw vloer? Laat het ons dan snel even weten, dan plannen een adviesmoment bij u thuis in. Hierbij kunnen we direct een inspectie van uw houten vloeren uitvoeren. Dit is uiteraard geheel kosteloos en verplicht u tot niets.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

=

Call Now Button