Parket Onderhoud

Houten vloeren zijn gemaakt om zeer lang mee te gaan, tot wel tientallen jaren! Het spreekt voor zich dat er dan wel regelmatig parket onderhoud moet worden uitgevoerd. Dit kunt u zelf doen, maar nog handiger is het om deze klus uit te besteden aan Z.P. Vloeren. Als gespecialiseerd bedrijf met een aantal decennia ervaring verzorgen we het meest prachtige vloerherstel dat u zich maar kunt bedenken. Er zijn twee manieren om te zorgen voor parket onderhoud: schuren en reinigen. We komen graag bij u langs om de staat van uw vloer te beoordelen en om te achterhalen wat hij nodig heeft.

Periodiek Onderhoud van uw vloer houd deze in topconditie!

Zelfs bij parketvloeren van de hoogste kwaliteit ontkomt u niet aan slijtsporen, verkleuring, beschadigingen en vervuiling. Vroeg of laat zullen vlekken, deuken en andere ongewenste zaken zich van uw houten vloer meester maken. Het is belangrijk om dan direct in actie te komen en over te gaan tot parket onderhoud. Alleen op deze manier voorkomt u erger, namelijk onherstelbare schade op uw vloer. Met goed periodiek onderhoud halen we de slechte elementen van uw parket af en brengen we het weer op het juiste peil.

Z

eRVAREN Parketteurs

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 20 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en houten vloeren

Z

SPECIALIST IN PARKET RENOVATIE

Wij zijn gespecialiseerd in vakkundige parket renovatie van A tot Z en adviseren u graag uitgebreid over de mogelijkheden

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Parket Onderhoud verlengt de levensduur van uw vloer

Door uw houten vloer goed en met de nodige regelmaat te onderhouden, zult u ervaren dat hij veel langer meegaat. We kunnen tot wel tientallen jaren toevoegen aan de levensduur van uw prachtige parket. Hiermee bespaart u veel geld ten opzichte van een nieuwe houten vloer en hoeft u ook niet direct weer geld uit te geven aan parket schuren. Zeker in een tijd waarin we meer oog hebben voor de wereld om ons heen, is het fijn dat deze mogelijkheid er is. Geld en grondstoffen besparen is nu eenvoudiger dan ooit, door te kiezen voor uw parket laten onderhouden door de lokale specialist

Stap 1 – De parketvloer reinigen

Het parket onderhoud vangt aan met een grondige reinigingsbeurt, waarbij we alle grote en kleine plekken en vlekken van de vloer weghalen. Hierbij maken we gebruik van de beste professionele reinigingsmiddelen, die speciaal ontwikkeld zijn om de beschermende coating op het hout intact te laten. De enorme ervaring van onze parket experts stelt ze in staat om het reinigen op precies de juiste wijze te doen, zodat het snel en effectief gebeurt.

Stap 2 – Onderhoudsolie Aanbrengen

Zodra de vloer goed schoon en droog is, kunnen we verder met de volgende stap in het behandelproces. Dit behelst het aanbrengen van een topkwaliteit onderhoudsolie in een kleur die u zelf mag bepalen. Dankzij de toevoeging van dit middel kunnen we nieuwe beschadiging of vervuiling van uw houten vloeroppervlak zo veel mogelijk tegengaan. Tevens biedt de olie een goede bescherming tegen vochtschade en verkleuring van het hout. Maak vandaag nog een afspraak voor het vakkundige parket onderhoud en laat uw vloer weer stralen als nooit te voren!

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

=

Call Now Button