Parket Schuren Bodegraven

Is het tijd om uw houten vloer te vernieuwen, maar wilt u hier niet teveel geld aan uitgeven? Kies dan voor professioneel parket schuren in Bodegraven door de specialisten van Z.P. Vloeren met meer dan 20 jaar ervaring. U hoeft ons alleen maar te vertellen welke look u voor ogen heeft en wanneer we bij u terecht kunnen en vervolgens gaan we op zeer korte termijn al aan de slag met de volledige renovatie van uw parket. Een herstelbeurt via parket schuren Bodegraven is snel, gemakkelijk en laat u achter met een prachtige gerenoveerde houten vloer.

Parket Schuren Bodegraven: Dé lokale specialist

Het renoveren van uw parket is een precies werkje, waarbij een ruime kennis en de inzet van het juiste materiaal onontbeerlijk is. Laat het werk daarom altijd uitvoeren door een professional, zoals ons team van parket schuren Bodegraven. Wij gaan met het stofvrije schuurapparaat aan de slag en maken allereerst uw vloer vrij van vlekken, kringen, deuken en andere slijtage. Hierna wordt het parket gepolijst, zodat nieuw vuil en stof zich niet gemakkelijk in het hout kunnen nestelen. Vervolgens wordt uw houten vloer netjes afgewerkt met hardwax, Skylt lak of een ander beschermend middel.

Z

eRVAREN Parketteurs

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 20 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en houten vloeren

Z

SPECIALIST IN PARKET RENOVATIE

Wij zijn gespecialiseerd in vakkundige parket renovatie van A tot Z en adviseren u graag uitgebreid over de mogelijkheden

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Project:
Kantoor Alphen aan den Rijn – 175 m² Schuren en Oliën (Royl)

Gerenoveerd door ZP Vloeren®

Project:
Herenhuis Zoetermeer – 125 m² Schuren en lakken (Skylt)

Gerenoveerd door ZP Vloeren®

Project:
Woning Gouda – 40 m² Grenen Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door ZP Vloeren®

Project:
Woning Woerden – 48 m² Jatoba Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door ZP Vloeren®

Parket Schuren in Bodegraven met 20 jaar Ervaring

We hebben ruim 20 jaar ervaring met parket schuren in Bodegraven van alle soorten houten vloeren. Van eenvoudige vloeren in halfsteens verband tot visgraat parket en houten vloeren in sierlijke patronen, er is niets wat wij niet prachtig kunnen herstellen. Als erkende regionale parketteurs zijn wij de perfecte keuze voor het vernieuwen van uw houten vloer die aangetast is door vervuiling of slijtage. Laat ons langskomen voor een gratis inspectie van uw vloer en hoor direct hoe we uw parket weer op volle kracht kunnen brengen.

Parket Schuren en Oliën

Er bestaan verschillende middelen om uw vloer af te werken na het parket schuren in Bodegraven. Zo kunt u bijvoorbeeld voor een behandeling met olie kiezen. Hiermee voorkomt u niet alleen nieuwe slijtage en verontreiniging, maar gaat u ook kromtrekken van de vloer tegen (bij vloerverwarming). Niet iedereen wil dezelfde vloer en dus is het parket schuren en oliën mogelijk in vele verschillende uitvoeringen. Onze kleurenwaaiers geven u een compleet beeld van de mogelijkheden, dus plan direct een afspraak met ons in!

Parket Schuren en Lakken

Het parket schuren en lakken van uw houten vloer is slechts één van de opties die u bij ons heeft, maar wel een hele mooie. Door uw vloer van een laklaag te voorzien, kunt u uw parket een algehele make over geven. Ga bijvoorbeeld van een donkere naar een lichte vloer (of andersom) en kies voor een fraaie glimmende of matte uitstraling. Wilt u meer informatie over parket schuren in Bodegraven of een offerte aanvragen? U kunt via onze website heel gemakkelijk contact met ons opnemen. Uiteraard kunt u ook gewoon wat advies inwinnen, voordat u overgaat tot het laten schuren van uw parketvloer.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

=

Call Now Button