Parket Schuren en Hardwaxen

Welkom op de pagina over het parket schuren en hardwaxen. Heeft u in huis te maken met een houten vloer die steeds minder mooi wordt en waarop u steeds meer slijtage en vlekken ziet? Dan is het tijd om hard in te grijpen. Schrik niet, want het parket vervangen is beslist niet nodig! U kunt gewoon kiezen voor een professionele vloerbehandeling door uw plaatselijke team van experts. Z.P. Vloeren staat klaar om uw bestaande vloer te vernieuwen door middel van parket schuren en hardwaxen. Hierdoor is uw huidige parket straks niet meer te onderscheiden van een gloednieuwe vloer.

20 Jaar ervaring in Parket Schuren en Hardwaxen

Parket schuren en hardwaxen is één van de methodes waarmee we bij Z.P. Vloeren enorm veel ervaring hebben. In de 20 jaar dat we nu in het vak zitten hebben we al ontzettend veel mensen mogen verblijden met een grondige parket renovatie in hun woning. Natuurlijk willen we ook u de houten vloer van uw dromen geven en daarom luisteren we goed naar uw wensen omtrent het vloerherstel. Het mooie van het parket schuren en hardwaxen is dat we op deze manier vrijwel iedere wens kunnen uitvoeren en uw houten vloer precies de juiste aanblik kunnen geven.

Z

eRVAREN Parketteurs

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 20 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en houten vloeren

Z

SPECIALIST IN PARKET RENOVATIE

Wij zijn gespecialiseerd in vakkundige parket renovatie van A tot Z en adviseren u graag uitgebreid over de mogelijkheden

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

De voordelen van Parket Schuren en Hardwaxen

Het parket schuren en hardwaxen biedt u diverse voordelen, waaronder in de eerste plaats natuurlijk het behoud van uw vloer. Door middel van parket schuren halen we alle mogelijke oneffenheden en viezigheid weg, zodat de kwaliteit van het hout niet wordt aangetast. Daarna brengen we hardwax aan, wat ervoor zorgt dat uw vloer niet gemakkelijk opnieuw kan beschadigen of vervuilen. Tevens maakt parket schuren en hardwaxen uw vloer goed bestand tegen vloeistoffen. Een ander voordeel is dat hardwax het hout zowel in als op het hout beschermt. Zo bied hardwax een optimale bescherming van de vloer.

Periodiek Onderhoud van een hardwax vloer

Het allerbelangrijkste na een behandeling van parket schuren en hardwaxen is dat u de vloer goed schoon houdt. Dit voorkomt ophopend vuil dat zich in de kieren gaat vastzetten of voor krassen kan zorgen. De echte vlekken op het parket kunt u het beste wegpoetsen met een sopje. Gebruik hiervoor bij voorkeur een beetje Wisch Fix in een emmer water. Dit zorgt ervoor dat de beschermende hardwaxlaag intact blijft, terwijl uw vloer tegelijkertijd optimaal wordt gereinigd. Ook voor vakkundig parket onderhoud kunt u bij ons terecht.

Vrijblijvende vloerinspectie en advies

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van parket schuren en hardwaxen bij u thuis? Laat u dan uitgebreid adviseren door de experts van Z.P. Vloeren! We komen graag langs om uw vloer te inspecteren en de diverse opties voor een parketvloer renovatie met u door te nemen. Dit is mogelijk gedurende de week, maar ook in het weekeinde en in de avonduren. Laat ons gewoon even weten wat u het beste uitkomt. Daarna gaan we zo snel mogelijk aan het werk en renoveren we uw gehele houten vloer.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

=

Call Now Button