Parket Renovatie

Nu we gemiddeld veel meer tijd thuis doorbrengen vallen de details in huis ons steeds meer op. Denk bijvoorbeeld aan meubels die aan vervanging toe zijn, maar zeker ook aan de basis van het interieur. Kijk ook eens naar uw houten vloer. Ziet deze er nog wel zo mooi uit? Waarschijnlijk stelt het antwoord op deze vraag teleur, maar gelukkig is er een uitstekende oplossing: een parket renovatie in uw woning! U kunt dit heel eenvoudig laten regelen door de parket experts van Z.P. Vloeren. In niet meer dan 1 tot 2 dagen wordt uw houten vloer compleet in ere hersteld.

Vakkundige Parket Renovatie met 20 jaar ervaring

Z.P. Vloeren is gespecialiseerd in het renoveren en verfraaien van alle soorten houten vloeren. Inmiddels hebben we al ruim 20 jaar ervaring in het vak en dus weten we precies hoe we ook uw parketvloer weer kunnen laten stralen. Door onze vakkundige aanpak en de inzet van de beste materialen zorgen we ervoor dat uw houten vloer mooier wordt dan ooit tevoren. Vakmanschap is onze grootste troef en daarnaast zorgen we uiteraard voor een parket renovatie van de allerhoogste kwaliteit. Bekijk op onze website zeker de voorbeelden van ons eerdere werk.

Z

eRVAREN Parketteurs

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 30 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en houten vloeren

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SPECIALIST IN PARKET RENOVATIE

Wij zijn gespecialiseerd in vakkundige parket renovatie van A tot Z en adviseren u graag uitgebreid over de mogelijkheden

Parket Schuren en oliën

Er bestaan verschillende manieren om te zorgen voor een vakkundige parket renovatie bij u thuis. Zo kunt u onder andere kiezen voor parket schuren en oliën. Dit geeft een heel aantrekkelijke natuurlijke aanblik aan uw parket. Voor de behandeling met olie is het echter eerst nodig om de vloer goed te schuren. Dit maakt hem vrij van allerlei vlekken, oneffenheden en slijtagesporen. Het parket in uw woning schuren en oliën kan in diverse kleuren en dus horen we graag waar uw voorkeur naar uitgaat. Bel of mail ons daarom gerust voor meer informatie of advies!

Parket Schuren en lakken

Een parket renovatie via parket schuren en lakken is een andere mogelijkheid. Hierbij heeft u ook nog eens de keuze uit mat lakken, glanzend lakken of een optie daar tussenin. Om u een goed beeld te geven van de vele kleuren lak waaruit u kunt kiezen, komt Z.P. Vloeren graag bij u langs met een aantal kleurenwaaiers. Tijdens dit bezoek kunnen we ook direct de staat van uw parketvloer controleren en u op grond hiervan optimaal adviseren omtrent uw aanstaande parket renovatie. Het middel van uw voorkeur zorgt dat uw houten vloer ook lang na het schuren heel mooi en intact blijft.

Vrijblijvende offerte voor uw parket renovatie

Elke klant komt met zijn eigen persoonlijke wensen en voorkeuren en natuurlijk is ook iedere houten vloer net weer even anders. Dit betekent dat de uiteindelijke prijs voor een professionele parket renovatie op iedere locatie kan verschillen. Voor een goede indicatie van parket renoveren in uw woning kunt u daarom het beste een offerte op maat aanvragen. Uiteraard is dit bij Z.P. Vloeren altijd geheel vrijblijvend. Vul direct het offerteformulier in!

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

=

Call Now Button