Parket Schuren en Lakken

Welkom op de pagina over het parket schuren en lakken. Kijkt u tegen steeds meer vlekken of slijtplekken aan op uw parketvloer? Dan is het tijd geworden om parket schuren en lakken te laten uitvoeren. Het beste kunt u deze uitgebreide klus overlaten aan een expert met de nodige ervaring, zoals het team van Z.P. Vloeren. Parket schuren en lakken is een uitgelezen manier om voorgoed af te rekenen met alle vormen van beschadigingen op uw parketvloer. We herstellen uw houten vloer volledig en geven hem met parketlak een mooie en beschermende finish.

Waarom kiezen voor Parket Schuren en Lakken

Dankzij onze complete behandeling van parket schuren en lakken kunnen wij uw beschadigde of versleten parket transformeren tot een vloer die er weer als nieuw uitziet. Door middel van parket schuren in meerdere fases (grof naar fijn) worden alle beschadigingen weggehaald en wordt uw parket direct geëgaliseerd. Vervolgens brengen we meerdere lagen parketlak op het hout aan, waarmee uw vloer beschermd wordt tegen nieuwe beschadigingen en vervuiling. Op deze manier wordt uw houten vloer veiliggesteld voor de toekomst en kunt u er nog heel veel jaren van genieten. Uw kwaliteitsvloer blijft behouden en wordt nu zelfs mooier dan ooit tevoren!

Z

eRVAREN Parketteurs

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 20 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en houten vloeren

Z

SPECIALIST IN PARKET RENOVATIE

Wij zijn gespecialiseerd in vakkundige parket renovatie van A tot Z en adviseren u graag uitgebreid over de mogelijkheden

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Project:
Herenhuis Zoetermeer – 125 m² Schuren en lakken (Skylt)

Gerenoveerd door ZP Vloeren®

Project:
Woning Gouda – 40 m² Grenen Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door ZP Vloeren®

Project:
Woning Woerden – 48 m² Jatoba Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door ZP Vloeren®

Project:
Woning Woerden – 48 m² Afzelia Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door ZP Vloeren®

De voordelen van Parket Schuren en Lakken

Een keuze voor parket schuren en lakken is gelijk ook een keuze voor heel veel voordelen. Zo is uw parket voortaan veel gemakkelijker schoon te maken en ook wordt de levensduur van uw vloer extreem verlengd.

U kunt bovendien een parket renovatie laten uitvoeren met tal van prachtige kleuren lak, waarbij u de keuze heeft uit zowel een matte variant zoals Skylt lak als ook een glimmende variant. Verder zorgt houten vloer schuren en lakken voor een nog betere bescherming tegen vervuiling, verkleuring en schade op uw parket. Voor een uitgebreide prijsopgave kunt u direct een offerte bij ons aanvragen.

parket schuren en lakken

Uw lak vloer onderhouden

Het parket schuren en lakken van uw houten vloer verfrist hem enorm en maakt hem een stuk mooier. U wilt natuurlijk niets liever dan dat dit resultaat zo lang mogelijk blijft en dus onderstrepen we graag het belang van goed onderhoud aan uw vloer. Met een stofzuiger of zachte borstel kunt u heel eenvoudig het dagelijkse vuil en stof verwijderen. Daarnaast is het raadzaam om uw parket geregeld te reinigen. Gebruik hiervoor een parketreiniger voor gelakte vloeren, dat u kunt mengen met een grote emmer water.

Altijd een vrijblijvende vloerinspectie en advies

Wilt u uw parket schuren en lakken of bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van professioneel parket renovaties? Neem vrijblijvend contact met ons op om de diverse mogelijkheden te bespreken. We bieden u tevens een kosteloze vloerinspectie en bijpassend advies, zodat u uw houten vloer precies de benodigde behandeling kunt geven. We zijn zeven dagen in de week bereikbaar per mail, telefoon en via ons handige online contactformulier.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

=

Call Now Button