Parket Schuren Moordrecht

Regelmatige onderhouds- en reinigingsbeurten aan uw houten vloer dragen bij aan het behoud van uw parket. Ondanks al uw inzet zullen er uiteindelijk verschillende soorten beschadigingen op uw vloer zichtbaar worden. Hierbij kunt u denken aan vlekken of vochtkringen, maar ook aan diepere schade, zoals slijtage en krassen in het hout. Kies dan voor een totaalbehandeling van parket schuren Moordrecht door onze experts in vloeren. Gewapend met de beste machines en materialen verzorgen wij voor u het schuren en behandelen van uw parket. De kosten hiervan liggen een heel stuk lager dan die van een compleet nieuwe vloer en hiermee is een vloer renovatie meer dan de moeite waard.

Parket schuren in Moordrecht door uw lokale specialist

Het inschakelen van een gespecialiseerd bedrijf in houten vloerherstel garandeert u het allermooiste resultaat bij uw parket schuren in Moordrecht. Als lokale expert op het gebied van parket renovaties staan wij zeven dagen in de week voor u klaar met het beste advies en natuurlijk ons absolute vakmanschap. Voordat we uw parket schuren in Moordrecht kunnen wij voor u een kosteloze vloerinspectie uitvoeren, waarbij we u tevens van een goed parket renovatie advies voorzien. Maak hiervoor snel online een afspraak!

Z

eRVAREN Parketteurs

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 20 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en houten vloeren

Z

SPECIALIST IN PARKET RENOVATIE

Wij zijn gespecialiseerd in vakkundige parket renovatie van A tot Z en adviseren u graag uitgebreid over de mogelijkheden

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Project:
Kantoor Alphen aan den Rijn – 175 m² Schuren en Oliën (Royl)

Gerenoveerd door ZP Vloeren®

Project:
Herenhuis Zoetermeer – 125 m² Schuren en lakken (Skylt)

Gerenoveerd door ZP Vloeren®

Project:
Woning Gouda – 40 m² Grenen Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door ZP Vloeren®

Project:
Woning Woerden – 48 m² Jatoba Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door ZP Vloeren®

20 jaar ervaring als erkend parketteur in Moordrecht

Met ons bedrijf beschikken we over ruim 20 jaar ervaring met het schuren van houten vloeren in Moordrecht en omgeving. Natuurlijk werken we niet meer met de oude methodes van toen, maar kunnen we nu vertrouwen op de innovatieve werkwijze van stofvrij schuren. Op deze manier kunnen we nog nauwkeuriger, sneller en veel schoner te werk gaan bij de algehele renovatie van uw houten vloer. Het parket schuren kan overigens niet zonder een behandeling met een beschermend middel. De toepassing van een beschermer als olie of lak voorkomt nieuwe schade aan uw herstelde houten vloer.

Parket Schuren en Oliën

Het beschermen van uw vloer na het parket schuren in Moordrecht is mogelijk op verschillende manieren. Zo kunt u onder meer voor parket schuren en oliën kiezen, waarbij onze geroutineerde parketteurs het middel in één vloeiende laag aanbrengen. De olie krijgt vervolgens goed te tijd om uit te harden en vormt daarna een sterke barrière tegen vuil, vocht en stof. Bovendien voorkomt olie op een parketvloer met vloerverwarming dat het hout gaat breken of kromtrekken bij temperatuurverschillen.

Parket Schuren en Lakken

Bij ons is het ook mogelijk om te opteren voor parket schuren en lakken in een kleur naar keuze. Onze uitgebreide collectie bestaat uit vele lichte en donkere kleuren in zowel glimmende als matte soorten. De kleurenwaaiers geven een goed beeld van de vele mogelijkheden en daarnaast kunnen we ook een paar kleuren uitproberen op een klein stukje vloer. Dankzij parket schuren in Genemuiden en lakken wordt uw vloer weer helemaal opgewaardeerd en beschermd tegen vervuiling en beschadigingen. Een offerte hiervoor kunt u gemakkelijk via deze website aanvragen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

=

Call Now Button