Parket Schuren Gouda

Bent u op zoek naar een echt goede en uiterst ervaren specialist in houten vloer renovaties? Maak dan kennis met het team van Parket Schuren Gouda. We zijn werkzaam in de wijde regio en zijn hiermee ook de expert voor uw parket schuren in Hattem. Schakel ons in voor een grote of een kleine renovatie van uw houten vloer, die we kunnen uitvoeren via vakkundig parket reinigen of parket schuren. Dit alles bieden we u altijd tegen een scherp tarief. Precies weten wat het reinigen of schuren van uw houten vloer gaat kosten? Vraag dan direct een offerte aan!

Parket schuren Gouda: Dé lokale schuurspecialist

Binnen ons team van parket schuren Gouda bundelen we onze ervaring en expertise met andere pluspunten, zoals klantvriendelijkheid, flexibele inzetbaarheid en nabijheid. We zijn een echt lokaal bedrijf dat voor u de mooiste vloer renovaties kan verzorgen middels het parket schuren. Bekijk alvast wat foto’s van ons eerdere werk en laat u inspireren voor uw eigen houten vloer herstelbeurt. Maak vervolgens een afspraak voor een intake, adviesmoment of vloerinspectie. Dit is uiteraard volledig vrijblijvend. Vul snel het contactformulier in of mail of bel ons.

Z

eRVAREN Parketteurs

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 20 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en houten vloeren

Z

SPECIALIST IN PARKET RENOVATIE

Wij zijn gespecialiseerd in vakkundige parket renovatie van A tot Z en adviseren u graag uitgebreid over de mogelijkheden

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Project:
Kantoor Alphen aan den Rijn – 175 m² Schuren en Oliën (Royl)

Gerenoveerd door ZP Vloeren®

Project:
Herenhuis Zoetermeer – 125 m² Schuren en lakken (Skylt)

Gerenoveerd door ZP Vloeren®

Project:
Woning Gouda- 40 m² Grenen Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door ZP Vloeren®

Project:
Woning Woerden – 48 m² Jatoba Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door ZP Vloeren®

20 jaar ervaring als erkend parketteur in Gouda

De afgelopen decennia hebben we al voor heel veel klanten parket schuren in Hattem mogen uitvoeren. Hierdoor hebben we een ongekende ervaring opgebouwd van inmiddels al ruim 20 jaar. Dit stelt ons in staat om altijd weer tot het uiterste te gaan en om te zorgen voor parket renovaties van topniveau. Gunt u uw parket dit ook? Regel dan snel een behandeling van parket reinigen of houten vloer schuren door de specialist uit Gouda. Elke behandeling wordt afgerond met de toevoeging van een beschermlaag (olie, lak, hardwax of Skylt).

Parket Schuren en Oliën

Na het parket schuren in Gouda moet er een nieuwe beschermlaag worden aangebracht op uw vloer. De oude laag is immers totaal verwijderd, net als de oude vervuiling en schadeplekken. U kunt bij ons onder meer kiezen voor parket schuren en oliën. Olie is een perfecte keuze voor parket met vloerverwarming en voorkomt dan onder meer opbolling, kromtrekken en scheuren. In zijn algemeenheid gaat de beschermende olielaag ook nieuwe slijtage en vervuiling tegen. Neem daarom snel een kijkje in onze kleurenwaaiers en kies de perfecte nieuwe kleur voor uw vloer.

Parket Schuren en Lakken

Parket schuren in Gouda kan ook via parket schuren en lakken worden afgerond. In dat geval kiest u uit ons enorme assortiment een stijlvolle (lichte of donkere) kleur in de uitvoering die u aanspreekt: mat of glans. Vervolgens zorgen onze parketteurs ervoor dat het middel op de juiste wijze en in de juiste hoeveelheid wordt aangebracht. Hierna hoeft u de vloer alleen maar te laten drogen en vervolgens is hij klaar voor tientallen extra jaren van intensief gebruik. Contacteer ons direct voor meer informatie over parket schuren Gouda of voor het inplannen van een afspraak.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

=

Call Now Button