Parket Schuren en Oliën

Wilt u uw bestaande houten vloer op een duurzame en toch heel betaalbare manier laten herstellen? Dan kunt u kiezen voor een uitgebreide behandeling: Parket Schuren en Oliën door het team van Z.P. Vloeren bij u uit de regio. Ons team van ervaren parketteurs zorgt graag voor een houten vloer als nieuw en beschermt hem met de meest hoogwaardige afdichting. Zo hoeft u zich niet meer te schamen voor uw versleten parket, maar is het alsof u een geheel nieuwe houten vloer hebt laten leggen.

Waarom kiezen voor Parket Schuren en Oliën

Door te kiezen voor Parket Schuren en Oliën in uw woning of bedrijfslocatie word hij klaargemaakt voor een tweede leven. Alle oude schade wordt compleet verwijderd. Dit doen we door het uitvoerig parket schuren in drie fases. Hierna wordt het vloeroppervlak gepolijst en kan hij worden afgewerkt met een beschermende laag olie. De olie helpt nieuwe vlekken, slijtagesporen en andere beschadigingen te voorkomen en houdt uw vloer in opperbeste conditie. Olie zorgt voor een prachtige natuurlijke uitstraling en is eenvoudig plaatselijk bij te werken. Voor nu en in de toekomst is de kwaliteit van uw parketvloer gewaarborgd. U kunt kiezen voor meer dan 35 verschillende kleuren olie.

Z

erVAREN Parketteurs

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 20 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en zijn Gecertificeerd

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Project:
Kantoor Alphen aan den Rijn – 175 m² Schuren en Oliën (Royl)

Gerenoveerd door ZP Vloeren®

Project:
Kantoor Gouda – 200 m² Schuren en Oliën (ROYL)

Gerenoveerd door ZP Vloeren®

Project:
Woning Woerden – 40 m² Eiken Vloer Schuren en Oliën (Royl)

Gerenoveerd door ZP Vloeren®

Project:
Waddinxveen – 48 m² Beuken Vloer Schuren en Oliën (Royl)

Gerenoveerd door ZP Vloeren®

Voordelen van Parket Schuren en Oliën

Dankzij een renovatie van uw vloer middels Parket Schuren en Oliën kunt u uw vloer beschermen en tegelijkertijd laten opknappen. U kunt kiezen voor het oliën van het hout in de huidige kleur, maar ook kunt u een heel andere kleur kiezen. Ideaal voor wanneer u uitgekeken bent op de huidige uitstraling van uw vloer! Verder blijft uw parketvloer in een betere conditie en is hij nu optimaal bestand tegen vervuiling en beschadiging. Uw geoliede vloer kan bovendien met gemak en zonder kleurverschillen plaatselijk worden bijgewerkt.

parket schuren en oliën

Parket Onderhoud verlengt de levensduur van uw vloer

Zodra u de behandeling van Parket Schuren en Oliën heeft laten uitvoeren, is het parket onderhoud weer aan u. We raden u vooral aan om dagelijks of in ieder geval meerdere keren in de week het stof en ander los vuil weg te halen. Hiervoor kunt u het beste een zachte bezem of een stofzuiger met parket opzetstuk gebruiken. Daarnaast moet u uw houten vloer van tijd tot tijd reinigen met een schoonmaakmiddel dat past bij uw vloertype. Onze experts in parketvloeren geven u graag meer tips en informatie over de beste onderhoudsmiddelen voor uw parket. Door stof en vuil met regelmaat te verwijderen, voorkomt u dat uw houten vloer ernstig vervuild of zelfs onherstelbaar beschadigd raakt.

Meer weten over Parket Schuren en Oliën

Wilt u meer weten over de opties van onze vakkundige parket renovaties? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een adviesgesprek en een vloerinspectie in uw woning. Weet u al precies wat u wilt? Vraag dan direct een offerte voor het parket schuren en oliën bij ons aan. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht met al uw vragen over goed onderhoud aan uw parketvloer.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

=

Call Now Button