Parket Schuren Zoetermeer

Het woonplezier in uw huis in Zoetermeer wordt bepaald door een mengeling van factoren, waarvan de vloer er één is. Een mooie en goed onderhouden parketvloer zorgt voor een echte verhoging van de sfeer en deze komen we dan ook in veel interieurs tegen. Bij het ouder worden van uw houten vloer komen er echter ontsieringen tevoorschijn, zoals slijtplekken, krassen, deuken en vlekken. Door te kiezen voor parket schuren Zoetermeer kunt hier onmiddellijk een einde aan laten maken. Onze experts in parket renovaties verzorgen deze behandeling met liefde en het grootste plezier.

Parket Schuren Zoetermeer uw regionale specialist!

Bij het schuren van uw parket is het de bedoeling dat de vloer er mooier van wordt, in plaats van dat hij verder beschadigd raakt. Ga daarom nooit zelf aan de slag met een gehuurde of geleende schuurmachine, maar schakel uw regionale vakman in. Wij werken uitsluitend met perfect afgestelde en geheel professionele schuurapparatuur en beschikken bovendien over de benodigde kennis en ervaring om uw parket renovatie perfect uit te voeren. Voor een goed advies op maat kunt u nu direct contact met ons opnemen.

Z

eRVAREN Parketteurs

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 20 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en houten vloeren

Z

SPECIALIST IN PARKET RENOVATIE

Wij zijn gespecialiseerd in vakkundige parket renovatie van A tot Z en adviseren u graag uitgebreid over de mogelijkheden

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Project:
Kantoor Alphen aan den Rijn – 175 m² Schuren en Oliën (Royl)

Gerenoveerd door ZP Vloeren®

Project:
Herenhuis Zoetermeer – 125 m² Schuren en lakken (Skylt)

Gerenoveerd door ZP Vloeren®

Project:
Woning Gouda – 40 m² Grenen Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door ZP Vloeren®

Project:
Woning Woerden – 48 m² Jatoba Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door ZP Vloeren®

20 jaar ervaring als erkend parketteur in Zoetermeer

Met het parket schuren Zoetermeer hebben we een ruime ervaring: nu alweer 20 jaar! We weten dus precies wat we moeten doen om uw houten vloer in de juiste conditie terug te brengen. Allereerst schuren we de vloer in meerdere fasen, zodat viezigheid en schade worden verwijderd. Hierna sluiten we het nervenpatroon in het hout, door de vloer te polijsten. Nu kan nieuw vuil niet meer in uw vloer binnendringen. Ten slotte zullen we na het parket schuren uw vloer afwerken met een middel dat u gekozen heeft. Dit kan parketlak zijn, maar ook olie, hardwax of Skylt. Op deze manier is uw parket optimaal beschermd tegen nieuwe verontreiniging en slijtage.

Parket Schuren en Oliën

Zeker als u in uw woning over vloerverwarming beschikt, is het aan te raden om te opteren voor parket schuren en oliën. Niet alleen voorkomt de parketolie nieuwe vervuiling, maar ook gaat het beschadigingen tegen die door wisselingen in de temperatuur kunnen ontstaan. Uiteraard is het mogelijk om het parket schuren en oliën te laten uitvoeren in zowel lichte als donkere kleuren. Het is maar net wat u prefereert. Onze parket experts brengen de gewenste variant in één perfect dekkende laag aan, zodat uw hele houten vloer mooi afgewerkt en goed beschermd wordt.

Parket Schuren en Lakken

Het parket schuren en lakken is een andere optie bij de renovatie van uw houten vloer. In tegenstelling tot bijvoorbeeld olie moet parketlak juist in een aantal dunne lagen worden toegepast. Op deze wijze kan het product beter hechten en is het resultaat ook gewoon veel mooier. Het mooie van parketlak is dat het uw vloer langdurig beschermt en dat het verkrijgbaar is in heel veel verschillende uitvoeringen. Parket Schuren Zoetermeer adviseert u graag over de mogelijkheden.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

=

Call Now Button