Parket Schuren Boskoop

Wilt u af van lelijke vlekken en al die slijtagesporen op uw parketvloer? Laat dan een specialist bij u langskomen voor vloerinspectie en een offerte voor een vakkundige parket renovatie. Met slechts één totaalbehandeling maken we uw parket klaar voor een heel nieuw leven, zodat het tot wel tientallen jaren extra meegaat. Onze behandeling van parket renovatie bestaat uit het schuren, polijsten en ten slotte het afwerken van uw vloer. Op deze manier kunnen we niet alleen bestaande schade compleet verwijderen, maar ook nieuwe schade voorkomen. Parket schuren Boskoop is een heel betaalbare manier om uw huidige vloer helemaal op te waarderen.

Parket schuren in Boskoop door uw lokale specialist

Om de kwaliteit van de houten vloer renovatie te waarborgen, kunt u het parket schuren in Boskoop het beste aan een vakman uit uw regio overlaten. Onze medewerkers zijn echte parket renovatie experts en bieden u de allerhoogste kwaliteit bij het herstellen van uw houten vloer. Mede dankzij het gebruik van de beste middelen voor de afwerking is het eindresultaat subliem. Kunt u niet wachten tot het ook bij u in huis zover is? Laat dan snel een parketteur bij u langskomen voor een vloerinspectie en een adviesgesprek.

Z

eRVAREN Parketteurs

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 20 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en houten vloeren

Z

SPECIALIST IN PARKET RENOVATIE

Wij zijn gespecialiseerd in vakkundige parket renovatie van A tot Z en adviseren u graag uitgebreid over de mogelijkheden

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Project:
Kantoor Alphen aan den Rijn – 175 m² Schuren en Oliën (Royl)

Gerenoveerd door ZP Vloeren®

Project:
Herenhuis Zoetermeer – 125 m² Schuren en lakken (Skylt)

Gerenoveerd door ZP Vloeren®

Project:
Woning Gouda – 40 m² Grenen Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door ZP Vloeren®

Project:
Woning Woerden – 48 m² Jatoba Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door ZP Vloeren®

20 jaar ervaring als erkend parketteur in Boskoop

In de 20 jaar dat we dit werk al doen, hebben we een enorme ervaring opgebouwd met parket schuren in Boskoop en omgeving. Natuurlijk profileren we ons graag met onze uitgebreide kennis en expertise, maar daarnaast bieden we u nog meer voordelen. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze meerjarige garantie op de volledige parket renovatie en uiteraard de inzet van ons ware vakmanschap? Geef uw houten vloer de beste behandeling die u zich maar kunt bedenken en kies vandaag nog voor parket schuren in Boskoop door ons geroutineerde team van parketteurs.

Parket Schuren

Via het parket schuren kunnen we uw houten vloer van vuil, stof en schade ontdoen. Dit gebeurt overigens met de methode stofvrij schuren. Tevens wordt uw parket hiermee keurig geëgaliseerd en de nerven in het hout worden afgesloten. Behalve het parket schuren in Boskoop is ook een goede afwerking van groot belang. We helpen u dan ook graag om een passende keuze te maken qua beschermingsmiddel. Ons team beschikt over een zeer ruim assortiment aan hardwax, lak, olie en Skylt voor een optimale afwerking en bescherming van uw parketvloer.

Vrijblijvende vloerinspectie op locatie

Een vrijblijvende inspectie van uw vloer verduidelijkt de huidige situatie in uw woning en maakt helder wat er precies aan uw parket moet gebeuren. U kunt ons hiervoor op ieder gewenst moment inschakelen. De vloerinspectie gaat altijd gepaard met een adviesgesprek, waarbij onze parketteurs natuurlijk alle aandacht hebben voor uw persoonlijke voorkeuren en wensen. Leg direct contact met ons via de mail, per telefoon of het online contactformulier. Gelijk een passende offerte bij ons aanvragen voor de renovatie van uw houten vloer is vanzelfsprekend ook altijd mogelijk.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

=

Call Now Button