Parket Schuren Woerden

Heeft u schade of vuil op uw houten vloer en lukt het niet om dit zelf te verwijderen? Dan is de kans groot dat het tijd is voor een vloer renovatie door middel van parket schuren Woerden. Door het schuren van uw vloer kunnen we alle oneffenheden volledig verwijderen en zo uw parket in zijn oude pracht terugbrengen. Hiermee is een houten vloer renovatie een uiterst betaalbare en toegankelijke methode om hem te herstellen en mooier te maken dan ooit tevoren. Vraag ons om een offerte op maat en zie direct wat het renoveren van uw parket gaat kosten.

Parket schuren Woerden: Uw lokale specialist

Parket Schuren Woerden is een team dat uiterst bedreven is in het herstellen van alle soorten houten vloeren. Het renoveren van de vloer kan op twee manieren: het parket professioneel reinigen en het parket schuren. Reinigen is de beste optie wanneer de vervuiling niet al te groot of te hardnekkig is, terwijl uw parket schuren een perfecte manier is om ook behoorlijke schade weg te werken. We komen graag bij u langs om de staat van uw houten vloer te beoordelen en u te vertellen welke methode het beste past bij u parket.

Z

eRVAREN Parketteurs

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 20 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en houten vloeren

Z

SPECIALIST IN PARKET RENOVATIE

Wij zijn gespecialiseerd in vakkundige parket renovatie van A tot Z en adviseren u graag uitgebreid over de mogelijkheden

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Project:
Kantoor Alphen aan den Rijn – 175 m² Schuren en Oliën (Royl)

Gerenoveerd door ZP Vloeren®

Project:
Herenhuis Zoetermeer – 125 m² Schuren en lakken (Skylt)

Gerenoveerd door ZP Vloeren®

Project:
Woning Gouda – 40 m² Grenen Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door ZP Vloeren®

Project:
Woning Woerden – 48 m² Jatoba Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door ZP Vloeren®

20 jaar ervaring als erkend parketteur in Woerden

We hebben tegenwoordig al ruim 20 jaar ervaring met parket schuren in Woerden en omgeving en horen graag welke wensen u heeft voor uw vloer renovatie. Voor u als bewoner is het prettig om te weten dat we volledig stofvrij schuren. Dit maakt dat we uw houten vloer sneller, efficiënter en vooral ook een stuk schoner kunnen herstellen. U zult geen last hebben van rondvliegende stofdeeltjes of houtsnippers en allergische reacties kunnen op deze manier flink worden ingedamd. Mag ook uw vloer een behandeling ontvangen van parket schuren Woerden? Schakel ons dan snel in!

Parket Schuren en Oliën

Het zou zonde zijn om uw houten vloer na het schuren volledig aan zijn lot over te laten. Daarom ronden we de parket renovatie altijd af met een behandeling met een beschermend middel. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor parket schuren en oliën, wat uw parket beschermt tegen allerlei vervelende vormen van schade en vervuiling. Het middel werkt direct zodra het is uitgehard en biedt dan een langdurige bescherming tegen verontreiniging, slijtage en andere schade.

Parket Schuren en Lakken

Ook als uw voorkeur uitgaat naar een gelakte houten vloer, zit u bij ons helemaal goed. Door de vloerlak in meerdere dunne lagen aan te brengen op het hout, zal het zijn beschermende werk uitstekend doen. Tevens is het parket schuren en lakken mogelijk in allerlei prachtige glanzende en matte kleurvariaties. U kunt de huidige uitstraling van uw parket behouden, maar ook kunt u uw vloer van een volledig nieuwe look voorzien. Hiermee is het net alsof u een compleet nieuwe houten vloer gelegd hebt. Schakel direct ons team in en laat uw parket schuren in Woerden.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

=

Call Now Button