Parket Schuren Waddinxveen

Vroeg of laat komt er een moment dat uw houten vloer zodanig vervuild of beschadigd is, dat u er echt iets aan moet doen. In de meeste gevallen hoeft u niet uit te wijken naar een heel nieuwe vloer, maar kunt u simpelweg volstaan met parket schuren in Waddinxveen door de plaatselijke experts. Onze parket renovatie bestaat uit het schuren en behandelen van uw vloer met een beschermend middel naar keuze. Hiermee verwijderen we oude schade en verontreiniging en voorkomen we nieuwe ellende met uw vloer.

Parket Schuren Waddinxveen: 20 Jaar dé lokale expert 

Dankzij onze vele jaren in het vak (inmiddels zijn het er alweer 20) weten we nagenoeg alles over parket schuren en de beste aanpak voor iedere vloer. Bovendien krijgt u bij ons een uitgebreide en meerjarige garantie op al het verrichte werk, een uitstekend advies op maat en natuurlijk kunt u vertrouwen op puur vakmanschap. Kies daarom ook zelf voor onze vertrouwde aanpak en laat uw parket schuren in Waddinxveen door onze doorgewinterde professionals! Maak een afspraak of vraag vandaag nog een offerte bij ons aan.

Z

eRVAREN Parketteurs

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 20 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en houten vloeren

Z

SPECIALIST IN PARKET RENOVATIE

Wij zijn gespecialiseerd in vakkundige parket renovatie van A tot Z en adviseren u graag uitgebreid over de mogelijkheden

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Project:
Kantoor Alphen aan den Rijn – 175 m² Schuren en Oliën (Royl)

Gerenoveerd door ZP Vloeren®

Project:
Herenhuis Zoetermeer – 125 m² Schuren en lakken (Skylt)

Gerenoveerd door ZP Vloeren®

Project:
Woning Gouda – 40 m² Grenen Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door ZP Vloeren®

Project:
Woning Woerden – 48 m² Jatoba Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door ZP Vloeren®

Parket schuren in Waddinxveen door een lokale schuurspecialist

Ons bedrijf heeft als groot voordeel dat we vooral lokaal werken en dus altijd nabij zijn. Bij vragen hoeft u dus nooit lang te wachten op ons antwoord, dat we overigens baseren op onze enorme kennis en ervaring. Dankzij onze regionale focus is het ook eenvoudig om een kosteloze vloerinspectie en vrijblijvend adviesgesprek met ons in te plannen. Zowel door de week als ’s avonds en in het weekeinde staan we voor u klaar. We horen graag hoe we ook u van dienst kunnen zijn met een prachtige parket renovatie via parket schuren in Waddinxveen.

Parket Schuren en Oliën

Het eerste gedeelte van uw parket renovatie is het schuren van de vloer. Dit doen we gefaseerd, van grof naar fijn. Hiermee verwijderen we alle schade op het parket en maken we de weg vrij voor de behandeling met een beschermend middel. Het parket schuren en oliën is mogelijk in veel verschillende kleuren en uiteraard krijgt u bij ons de volledige zeggenschap over de toe te passen kleur. Zo kunt u kiezen voor de huidige kleurstelling, maar ook voor een nieuwe, verfrissende tint.

Parket Schuren en Lakken

Laat u na het parket schuren in Waddinxveen liever uw vloer behandelen met lak? Ook dat kan! We beschikken over een zeer uitgebreide collectie vloerlakken in zowel lichte als donkere kleuren en in de varianten zijde glans of matte Skylt lak. Zo zit er altijd een perfecte kleur bij voor uw vloer en kunnen we hem op een stijlvolle manier beschermen tegen vervuiling en slijtage. Bent u benieuwd naar de totale kosten van parket schuren en lakken? Vraag ons gerust om meer informatie of ontvang een prijsopgave in uw mailbox. Vul hiervoor eenvoudig even het offerteformulier met uw wensen en de gegevens over uw vloer.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

=

Call Now Button