Parket Schuren en Verven

Z.P. Vloeren zet zich in voor het herstellen van houten vloeren in alle vormen. U kunt bij ons kiezen uit diverse behandelingen voor volledig vloerherstel. Naast de bekende varianten als schuren en waxen, lakken en oliën kunt u bij ons ook terecht voor parket schuren en verven. Deze optie wordt steeds populairder en dat is niet zo gek. De speciale Royl verf die we gebruiken is namelijk beschikbaar in alle gewenste kleuren. Dit biedt u nog meer mogelijkheden om uw parket helemaal naar uw smaak te maken. Strak wit, grijs of zwart of juist een knalkleurtje: u bepaalt!

Parket Schuren en Verven met 20 jaar ervaring

De mannen van Z.P. Vloeren zijn al ruim 20 jaar allround experts op het gebied van parket schuren en volledige parket renovaties. Zelfs een methode als parket schuren en verven kent voor hen dan ook geen enkel geheim. U bent hier dus helemaal aan het juiste adres als u uw parketvloer wilt laten herstellen met het allermooiste resultaat. We bieden u de hoogste kwaliteit parket renovaties tegen zeer aantrekkelijke tarieven en natuurlijk staan de wensen van u als klant centraal. U kiest dus zelf welk kleurtje het wordt bij parket schuren en verven!

Z

eRVAREN Parketteurs

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 20 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en houten vloeren

Z

SPECIALIST IN PARKET RENOVATIE

Wij zijn gespecialiseerd in vakkundige parket renovatie van A tot Z en adviseren u graag uitgebreid over de mogelijkheden

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Uw parketvloer verven met hoogwaardige parketverf

Bij het uitvoeren van houten vloer renovaties middels parket schuren en verven gebruiken we Royl parketvloer verf. Dit is parketverf van de hoogste kwaliteit die optimaal geschikt is voor het afwerken van houten vloeren. Niet alleen houdt deze Royl verf ontzettend lang, ook zijn de kleuren veel mooier en levensechter dan bij andere merken. Overigens is de parketverf van Royl verkrijgbaar in ontelbaar veel kleuren, zodat u uw vloer werkelijk in elke denkbare tint kunt laten verven. We horen graag welke kleur u voor uw houten vloer in gedachten heeft!

Parket Schuren: Verven en Aflakken

Dankzij onze jarenlange ervaring met parket schuren en verven weten we precies hoe we het meest fraaie eindresultaat kunnen bereiken. Dit houdt in dat we uw houten vloer eerst grondig schuren, zodat hij mooi fris en helemaal egaal wordt. Daarna brengen we de verf in uw favoriete kleur aan. Er komen twee lagen verf op het hout, zodat de kleur goed dekt. Hierna voegen we een laklaag toe. Deze zorgt ervoor dat de verflaag prachtig uitkomt en goed beschermt bij het intensieve gebruik van uw vloer.

Vrijblijvende Vloerinspectie en Advies

Wilt u weten wat Z.P. Vloeren voor u en uw parketvloer kan betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons team op. We komen graag bij u thuis langs om uw houten vloer te beoordelen en u een uitgebreid advies te geven over de op handen zijnde parket renovatie. U kunt ook gelijk een offerte op maat laten opstellen, zodat u weet wat de vloer renovatie in uw woning gaat kosten. Natuurlijk stemmen we ook deze offerte helemaal af op uw wensen, zodat we kunnen zorgen voor 100% tevredenheid.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

=

Call Now Button