Parket Schuren Alphen aan den Rijn

Bent u opzoek naar Parket Schuren Alphen aan den Rijn? Uw houten vloer op en top renoveren kunt u het beste laten doen door een ervaren, regionale parket specialist. Wij verzorgen een vakkundige parket renovatie met de mooiste middelen en het fraaiste resultaat. Het laten schuren van uw houten vloer is vrijwel altijd de meest ideale oplossing voor het vernieuwen en herstellen van uw parket. Voortaan kan uw vloer er weer tegenaan en is hij voor tientallen jaren beschermd tegen verkleuringen en schade. Vraag gelijk een prijsopgave bij ons aan of lees hieronder verder om meer te weten te komen over ons werk.

Parket schuren Alphen aan den Rijn – Dé Lokale Expert!

Bij het schuren van uw parketvloer is het de bedoeling dat de vloer er mooier van wordt, in plaats van dat hij verder beschadigd raakt. Ga daarom nooit zelf aan de slag met een gehuurde of geleende schuurmachine, maar schakel uw regionale vakman in. Wij werken uitsluitend met perfect afgestelde en geheel professionele schuurapparatuur en beschikken bovendien over de benodigde kennis en ervaring om uw parket renovatie perfect uit te voeren. Voor een goed advies op maat kunt u nu direct contact met ons opnemen.

Z

eRVAREN Parketteurs

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 20 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en houten vloeren

Z

SPECIALIST IN PARKET RENOVATIE

Wij zijn gespecialiseerd in vakkundige parket renovatie van A tot Z en adviseren u graag uitgebreid over de mogelijkheden

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Project:
Kantoor Alphen aan den Rijn – 175 m² Schuren en Oliën (Royl)

Gerenoveerd door ZP Vloeren®

Project:
Herenhuis Zoetermeer – 125 m² Schuren en lakken (Skylt)

Gerenoveerd door ZP Vloeren®

Project:
Woning Gouda – 40 m² Grenen Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door ZP Vloeren®

Project:
Woning Woerden – 48 m² Jatoba Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door ZP Vloeren®

20 jaar ervaring in Alphen aan den Rijn en omstreken

We gaven net al even aan dat we bijzonder veel ervaring met parket schuren in Alphen aan den Rijn hebben. Dan vraagt u zich misschien af: hoeveel ervaring? Inmiddels zitten we alweer 20 jaar in het vak en mogen we ons met recht een meester parketteur noemen. Al onze parketteurs zijn volledig gecertificeerd en hebben een uitgebreide scholing ontvangen omtrent parket schuren Alphen aan den Rijn. Als erkend specialist bieden we u overigens niet alleen de beste kwaliteit en ultiem vakmanschap, maar ook een uitstekende service, een passend advies op maat en natuurlijk een lange garantie.

Parket Schuren? Parket Schuren Alphen aan den Rijn!

Als u parket schuren in Alphen aan den Rijn wilt laten uitvoeren, bent u vast benieuwd naar hoe wij precies te werk gaan. Hier vertellen we u natuurlijk graag meer over! We vangen aan met het parket schuren in (meestal) drie fases: grof, medium en fijn. Hierdoor kunnen we zowel de kleine als grotere schade stevig aanpakken. Dit schuren gebeurt altijd stofvrij, iets wat wij dankzij ons stofvrije schuursysteem kunnen garanderen. Vervolgens moet uw parket netjes gepolijst worden, zodat de nerven zich kunnen dichten en nieuwe vervuiling er niet in kan trekken. Ten slotte is het tijd voor het afwerken van uw vloer met een beschermend middel van uw voorkeur (hardwax ,lak, olie of Skylt lak).

Vrijblijvende vloerinspectie en advies op locatie

Voor een vrijblijvende, kosteloze inspectie van uw vloer kunt u ons op ieder moment inschakelen. We komen langs wanneer het u uitkomt en ook het daadwerkelijke parket schuren in Alphen aan den Rijn voeren we uit wanneer u dat wilt. Het kan door de week, in het weekeinde en zelfs ’s avonds. Vul snel ons offerteformulier in en ontvang binnen 24 uur onze prijsopgave voor uw parket renovatie!

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

=

Call Now Button